• anky1
  • pvr 8
  • pvr 9

123 Machineverhuur

123banner1

123 Machineverhuur BV is onderdeel van de Inter-Rent Groep, waaronder ook Inter-Techno (importeur van bouw- en grondverzetmachines van Bobcat en Atlas) en Gencom (importeur en dealer van onder meer Doosan portable stroom- en persluchtsystemen) vallen.

In 1997 ging 123 Machineverhuur BV van start met een vestiging in Dronten. Inmiddels ruim 15 jaar verder hebben wij een groei gerealiseerd naar een achttal vestigingen in Midden- en Oost-Nederland. Vanuit onze vestigingen in Dronten, Apeldoorn, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte en Zwolle bedienen we als jong en hecht team onze opdrachtgevers, die net als wijzelf veeleisende professionals zijn.
Wij beschikken als totaalverhuurder over een ruim assortiment aan materieel. Of het nu gaat om een boormachine, een toiletcabine, een hoogwerker of om een graafmachine of wals, wij hebben het allemaal in huis. Door het bieden van professioneel materieel, een goede service en het nakomen van afspraken is 123 Machineverhuur een betrouwbare partner voor vele partijen. Hierdoor hebben wij in de loop van de jaren een brede klantenkring opgebouwd in de bouw, industrie en infra, maar ook in de evenementenbranche en in de particuliere sector. 

Als dienstverlener ontzorgen wij onze opdrachtgevers, komen vrijblijvend op locatie voor een werkopname en leveren tegen competitieve tarieven.
Meer info ??  Bel gratis 0800-5353123 of kijk op www.123machineverhuur.nl

Jeroen Perin
Adjunct Directeur

 
      

houtversnipperaar kl

mob-graafmachine kl

hal kl

 

123banner2

Adres

  • Postbus 67
    1260 AB Blaricum

Volg ons