• anky1
  • pvr 8
  • pvr 9

Business opportunity

shaking handsWelkom op ons Concours!

Na het overweldigende succes van de eerste editie van het Nationaal Concours Jumping Blaricum nieuwe stijl, zijn wij al weer aan de volgende editie toe. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 4 juli, zaterdag 5 juli en zondag 6 juli 2014.

Gedurende deze drie dagen vinden op ‘t Harde aan de Meentzoom in Blaricum weer de Nationale Spring- en Dressuurwedstrijden plaats waaraan ruiters en amazones van topniveau deelnemen, met als klap op de vuurpijl de Finale dag met o.a. de Grote Prijs van Blaricum. Iedere dag zijn er spectaculaire showprogramma’s waar u met uw relaties zeker van zult genieten.

Business and Pleasure
Het CH Jumping Blaricum is een sportevenement waarbij business and pleasure elkaar uitstekend verdragen. U kunt tijdens het Concours Hippique met uw relaties in het VIP-Paviljoen of uw eigen VIP-Loge vertoeven en genieten van de culinaire hoogstandjes van onze exclusieve cateraar. Wij zijn verheugd dat de Gooische topkok Robert Boon, van kookstudio ‘Koken bij de Molen’ weer heeft getekend voor het samenstellen en het verzorgen van de arrangementen.

Vrijdag Business Dag
De vrijdag zal dit jaar volledig in het teken van business en netwerken staan. Het is een uitgelezen gelegenheid om bestaande relaties mee naar toe te nemen en/of om nieuwe relaties te ontmoeten.

De hospitality en exposure faciliteiten van het CH Jumping Blaricum kennen vele zakelijke invalshoeken waarover wij graag met u van gedachten wisselen. Maar ook andere vormen van sponsoring en uw specifieke wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

Ieder budget is voor ons een uitdaging om wensen te vervullen!

Wij verwelkomen u graag als gast op het CH Jumping Blaricum.

 

Business Support
Concours Hippique Jumping Blaricum

Voor alle informatie over businessmogelijkheden als exposure en hospitality mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Digitale informatie (.pdf):

 

Adres

  • Postbus 67
    1260 AB Blaricum

Volg ons